Wat zijn de foto’s mooi geworden! Echt prachtig en veel foto’s zonder dat leerlingen herkenbaar in beeld zijn. Perfect! Ook fijn dat je de foto’s al gecategoriseerd hebt. Ik ben er blij mee!

Ralph Borghart - schooldirecteur Onder de Bogen Utrecht

Jouw school in the pictureJe bent trots op je school, je leerlingen, je leerkrachten en je lesaanbod. En dat wil je natuurlijk ook laten zien! Juist aan de mensen die nog niet de school in zijn geweest.

Enkele van onze coaches hebben een expertise in fotografie, daarom kun je jouw school op een eigenzinnige en professionele manier door ons in beeld laten brengen.

Omdat we op veel scholen komen en doorgaans met leerlingen werken wordt de ervaring voor de leerling en docent prettiger dan gewoonlijk. En dat draagt op zijn beurt weer bij aan mooie sfeervolle beelden!

Uiteraard denken we mee met jullie wensen rondom privacy en bewegen we mee met de dagplanning op school.

Zo ontvang je straks niet alleen mooie foto's voor je nieuwsbrieven, website, schoolkalender en andere PR doeleinden, maar ook een mooi en uniek visitekaartje van de school.

Startprijs 700 euro (30-40 foto's nabewerkt)

Vraag een offerte op

Foto én video

Het is ook mogelijk om een pakket af te nemen waarbij we naast fotografie de promofilm van jouw school in Je Weet Zelf stijl maken. We betrekken de leerlingen bij het maakproces en zij worden tegelijkertijd mediawijzer door mee te draaien in hun eigen  schoolproductie. Deze unieke co-creatie producties waarbij we filmen én coachen, maken we in zowel primair als voortgezet onderwijs.