Onze promofilm gaat met uitroepteken gelanceerd worden. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen dat wij zó blij zijn met het resultaat. Hopelijk zorgt dit voor nog meer inschrijvingen!

- Josja Sanderink, productie Concertgebouw Concours


Image

Filmen met kidsreporters: 3..2..1.. en actie!

PROMOFILMS - Een promofilm of videoproductie in Je Weet Zelf-stijl betekent geen standaard filmpje. Wij maken onze videoproducties namelijk samen met leerlingen en docenten! Met de leerlingen als echte reporters. Zoek je bijvoorbeeld een origineel visitekaartje van je school, een originele presentatie van je lesprogramma of een video ter promotie van je evenement? De leerlingen kunnen vóór of achter de camera staan bij een productie over hun eigen school. Als  filmmakers en coaches zijn wij intussen expert in het begeleiden van de school, leerkrachten en leerlingen in het maakproces. We zorgen dat alles er goed op staat, helpen je bij het regelen van de AVG en verzorgen uiteindelijk een vlotte montage. Aan het eind van het project met ons ligt er een speelse en tegelijkertijd professionele promofilm of videoproductie waarmee je jouw school of educatieve programma's met trots kunt presenteren én waarvan je leerlingen een stuk mediawijzer zijn geworden.

LESVIDEO'S - Veel onderwijs vindt tegenwoordig digitaal plaats. Omdat wij niet alleen beeldmakers maar ook docenten zijn, snappen we als geen ander dat je je instructie er goed op wilt hebben staan. We kunnen je begeleiden bij het opnemen van je eigen lesaanbod reeks, maar we kunnen ook zorgen voor een frisse presentatie die je doelgroep weet aan te spreken. Zie hieronder enkele voorbeelden!

EERSTE HULP BIJ LIVESTREAM - Vanwege corona zijn veel scholen genoodzaakt om open dagen, informatieavonden en evenementen naar online te verplaatsen. Hoe fijn is het dan wanneer je mooie videocontent hebt om te kunnen delen en er iemand is die je adviseert over wat je wel en niet kunt doen (live/online) op basis van je budget. Onlangs haalde een van onze co-producties (de open huis livestream van het Isendoorn College) het NOS journaal! Die kun je hieronder bekijken.

Prijsindicatie videoproductie JWZ stijl* 

va. €1575,- (ex. btw) 
lesvideo's op aanvraag
advies over zelf filmen: zie tarieven coaching 

*camera + regie/filmcoach voor kinderen

Nodig ons uit!