Onze promofilm gaat met uitroepteken gelanceerd worden. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen dat wij zó blij zijn met het resultaat. Hopelijk zorgt dit voor nog meer inschrijvingen!

- Josja Sanderink, productie Concertgebouw Concours


Filmen op school: 3..2..1.. en actie!

PROMOFILMS   -  Zoek je een origineel visitekaartje van je school of je (online) evenement? Samen met leerlingen maken we de leukste videoproducties. De leerlingen staan zelf voor of achter de camera en onze coaches begeleiden, filmen mee en verzorgen uiteindelijk een vlotte montage. Zo ontstaat er een speelse en tegelijkertijd professionele promofilm waarmee je jouw school met trots kunt presenteren!

LESVIDEO'S - Veel onderwijs vindt tegenwoordig digitaal plaats. Omdat wij niet alleen beeldmakers maar ook docenten zijn, snappen we als geen ander dat je je instructie er goed op wilt hebben staan. We kunnen je begeleiden bij het opnemen van je eigen lesaanbod reeks, maar we kunnen ook zorgen voor een frisse presentatie die je doelgroep weet aan te spreken. Zie hieronder enkele voorbeelden!

EERSTE HULP BIJ LIVESTREAM - Vanwege corona zijn veel scholen genoodzaakt om open dagen, informatieavonden en evenementen naar online te verplaatsen. Hoe fijn is het dan wanneer je mooie videocontent hebt om te kunnen delen en er iemand is die je adviseert over wat je wel en niet kunt doen (live/online) op basis van je budget. Onlangs haalde een van onze co-producties (de open huis livestream van het Isendoorn College) het NOS journaal! Die kun je hieronder bekijken.

Prijsindicatie videoproductie JWZ stijl:

promovideo & livestream basis va. €1275,- (ex. btw)
lesvideo's op aanvraag
advies livestream: zie tarieven coaching 

Nodig ons uit!
Image